Tävla och vinn Game of Thrones Säsong 7

Nu är det dags att tävla igen och den här gången gäller det två exemplar på blu-ray av årets kanske mest efterlängtade TV-serie. Game of Thrones Säsong 7 är här och det är en mastig säsong med sju fartfyllda avsnitt. 

Tack vare våra vänner på 20th Century Fox kan vi tävla ut dessa två exemplar på blu-ray. Den sjunde säsongen är den näst sista och kampen om järntronen blir allt hårdare. Vår recension  kommer inom kort, men vi kan redan nu avslöja att den sjunde säsongen börjar väldigt bra…

Allt du behöver göra för att ha en chans att vara en av två lyckliga vinnare är följande:

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
    Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
  2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
    [wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande frågor:
    Vad heter den första boken i bokserien som TV-serien baseras på (på svenska) och vilket år gavs den ut i Sverige?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndagen den 10:e december 2017, 23.59 och skriv GAME OF THRONES i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer två rätta svar slumpas fram och två vinnare får varsitt exemplar av Game of Thrones Säsong 7 på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-12-10. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

game of thrones säsong 7