Tävla och vinn Djungelboken

Nu är det dags för en ny tävling här på Spel och Film. Disney har gett oss tre exemplar av Djungelboken på Blu-ray att lotta ut – och du kan vinna ett av dem genom att vara med i tävlingen.  

Djungelboken är en nyinspelning av Disneys klassiker från 1967, med röster av bland annat Bill Murray, Scarlett Johansson och Ben Kingsley. Vi recenserade Djungelboken och gav den 4/5 i betyg.

Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att:

1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen: 

[wysija_form id=”2″]

2. Skicka svaret på frågan Om du hamnade i djungeln, vilka tre saker skulle du ta med dig för att överleva på bästa sätt? till tavla@spelochfilm.se

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, lördagen den 10:e september. 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-09-10. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

 

JungleBook_LA_keyart_horizontal