Money Cowboys mest populära inlägg

Det är alltid kul att se när inlägg blir lästa och ännu roligare när det blir en diskussion av ett populärt ämne. Den här bloggen är inte särskilt gammal, men har redan en hel del inlägg och några har hunnits läsas väldigt många gånger. Sedan starten är följande inlägg de mest lästa – utan någon inbördes ordning: 

Odla och spara pengar

Bli ekonomiskt oberoende

Baka eget bröd och spara pengar

Hyra eller köpa?

Spara en tusenlapp hur enkelt som helst

Av ovanstående tycker jag att inlägget om att bli ekonomiskt oberoende är det som inspirerar mig själv mest, men jag gillar dem alla. Mycket av det jag skriver om handlar om livsfilosofi lika mycket som privatekonomi, varför de inlägg som handlar om att odla själv, baka själv, träna och sköta hälsan är några inlägg som jag verkligen har tyckt om att skriva.

Dock verkar inte forumet vara lika populärt, jag har gjort några försök att kickstarta det med intressanta funderingar. Men de flesta som besöker den här bloggen verkar helst vilja diskutera eller kommentera i själva inläggen. Vilket förstås går lika bra. Jag hoppas dock få igång forumet någon gång, tycker själv att det är ett bra sätt att samla tankar och diskussioner.

Om du som läser det här saknar något tema eller ämne så låt mig veta. Jag skriver mer än gärna om nya ämnen och hoppas att jag kan locka fram lite diskussioner.