Gratishelg med The Division

Mellan torsdag och söndag denna vecka så har ni ännu en gång chansen att testa Tom Clancy’s The Division. Under tre dagar erbjuder Ubisoft full tillgång till grundspelet, men ingen av dess expansioner. Detta gäller bara till PC via deras app Uplay och ni kan redan nu börja ladda ner spelet.

The Division, som har utvecklats av den svenska studion Massive Entertainment, släpptes i mars 2016. Det utspelas i New York där stadsdelen Manhattan har satts i karantän efter ett utbrott av smittkoppor. Ditt jobb som Division-agent är i stort sett att skjuta ihjäl så många elakingar du kan för att samla så mycket utrustning som möjligt. Samtidigt som du försöker lösa krisen, alltså.

Det är nu tredje gången som Ubisoft låter oss testa The Division. Tidigare har de även kört gratishelger för Steep, For Honor, Trials Fusion, och senast för Rainbow Six Siege. Testperioden drar igång klockan sju på torsdag kväll och pågår till klockan tio på söndag kväll. Samtidigt kommer spelet erbjudas till reducerat pris i deras butik.

Ubisoft kör också en ”Crazy Wednesday” just nu där ni har chansen att köpa Watch Dogs 2 med en generös rabatt på 55%. Det erbjudandet gäller fram till midnatt idag.

 

REKLAM. Köp The Division hos Creo Gaming.

Cirkapris: 209 SEK