Gratishelg med For Honor och LawBreakers

Under helgen erbjuder Ubisoft er igen chansen att testa på action-spelet For Honor. Samtidigt är det skjutaren LawBreakers som gäller på Steam. Båda testperioderna har redan dragit igång, så det är bara att ladda ner och spela så mycket ni vill de kommande dagarna.

Ubisofts slagsmålsspel For Honor, där vikingar, samurajer och riddare strider mot varandra, släpptes under februari i år. Spelet har både en single player-kampanj och flera multiplayer-lägen där spelare möter varandra i matcher upp till fyra mot fyra. Gratishelgen är tillgänglig på PC via Uplay. Xbox One och Playstation 4 kräver som vanligt respektive online-abonnemang. De som föredrar Steam över Uplay har även möjlighet att köra gratishelgen där. Helgen avslutas klockan nio på måndag morgon för PC- och PS4-spelare, och för Xbox-spelare en timme innan. Samtidigt säljs spelet med en trevlig rabatt på 60% för er som vill fortsätta spela när testperioden tagit slut.

LawBreakers är utvecklat av amerikanska Boss Key Productions och det publicerades i augusti av det koreanska spelföretaget Nexon. Det är ett fartfyllt skjutar-spel som trotsar tyngdkraften när spelare hoppar, flyger, svävar och svingar sig fram och tillbaka över banorna. Spelet har flera olika roller att ta sig an i flera olika spellägen där Law slåss mot Breakers. Gratishelgen pågår fram till söndag kväll klockan nio. Även LawBreakers erbjuds under testperioden till ett rabatterat pris. Gillar du spelet och vill fortsätta spela så kan du köpa det för halva priset fram till på tisdag.