Deeper är fiskarens våta dröm

Gillar du att fiska, men tillhör skaran som ofta står och vevar lina när alla andra tycks få fisk? Då kanske den här prylen är någonting för dig?

Jag gillar verkligen teknik och jag tycker att den senaste tidens utveckling har varit väldigt positiv när det gäller smarta prylar. Första gången jag på allvar fick upp ögonen för användbara tillbehör till iPhone var när iGrill dök upp. Plötsligt kunde man börja ta tempen på det man grillar utan att ha en kabel klämd mellan grillen och locket.

Men vem kunde tro att fiske skulle underlättas av en smart pryl?

Deeper är en smart sonar, som med hjälp av Bluetooth ger dig en bild av om det finns fisk i närheten, hur botten ser ut och vad vattnet har för temperatur. Du kan tydligen använda den lite överallt; både i sötvatten såväl som saltvatten. Råkar du ha fula fiskar hemma i badkaret eller badtunnan kanske den kan hjälpa dig även där.

deeper deeper2

Jag har inte testat den själv, trots allt kostar den över 200 dollar och det är förstås en slant. Jag fiskar inte riktigt så ofta att jag känner att jag bara måste ha en sådan här, men jag gillar verkligen tillämpningsområdet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar