Topp tio filmer att se

Jag har en väldigt lång lista över filmer jag vill se, och den övre tiondelen rör sig hela tiden. Eftersom jag ständigt har mindre tid än vad jag hinner se film krymper listan aldrig, men jag gör hela tiden mitt bästa för att beta av topp tio på min enormt långa lista.

Just nu handlar det därför om följande filmer, där plats 1 är den film jag mest av allt vill se för ögonblicket:

10. Still Alice

9. Döda poeters sällskap

8. Jurassic World

7. The Hateful Eight

6. Pojken med den randiga pyjamasen

5. The man from U.N.C.L.E

4. Mace Runner: The Scorch Trials

3. Solace

2. Deadpool

1. The Revenant

the.revenant

Som synes är inte alla filmer nya, några seglar upp från botten av den långa listan, när nostalgi-suget blir för stort. En del av dem har jag sett men vill se igen. Och några ligger förstås ute på bio just nu …