Tävla och vinn Wonder Woman

Våra vänner på 20th Century Fox har gett oss tre exemplar av Wonder Woman för att tävla ut. Du som vill vinna ett eget exemplar av Wonder Woman på blu-ray får gärna delta i vår senaste tävling! 

Som amasonprinsessan Diana tränas Wonder Woman (Gal Gadot) till krigare på ön Themyscira. Allt är frid och fröjd till dess att den amerikanske stridspiloten Steve Trevor (Chris Pine) kraschar på ön. Tillsammans ger de två sig av mot London; fast med två olika uppdrag. Steve vill stoppa doktor Maru (Elena Anaya) och Wonder Woman är bestämt ute efter att hitta krigsguden Ares.

LÄS MER: Recension av Wonder Woman

För att vara med och tävla behöver du göra följande: 

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
    Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
  2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
    [wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande fråga:
    Vilket år dök Wonder Woman första gången upp i serievärlden?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 11:e november 2017, 23.59 och skriv WONDER WOMAN i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Wonder Woman på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-11-11. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.