Tävla och vinn Westworld Säsong 1

Återigen är det dags för tävling på Spel och Film. Våra vänner på 20th Century Fox har gett oss två exemplar av den första säsongen av Westworld, som vi nu tävlar ut. 

Westworld är en TV-serie som bygger på filmen från 1973. Den gången var det den smått legendariske Yul Brynner som hade huvudrollen. I TV-serien är det samma grundtema som i filmen, där högt betalande gäster kan betala för vilken upplevelse som helst i en västern-inspirerad nöjespark. Det är androider som arbetar i parken och tja, man kan väl säga att allt är inte frid och fröjd i Westworld…

Första säsongen på blu-ray innehåller 10 spännande avsnitt, tillsammans med en hel del intressant extramaterial.

För att vara med och tävla behöver du göra följande: 

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
    Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
  2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
    [wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande fråga:
    Vilken känd science-fiction författare låg bakom filmen Westworld från 1973?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 12:e november 2017, 23.59 och skriv WESTWORLD i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer två rätta svar slumpas fram och två vinnare får varsitt exemplar av Westworld på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-11-12. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

westworld