Tävla och vinn Transformers: The Last Knight

Riddare, robotar och fantastiska effekter – tack vare 20th Century Fox kan vi ge dig chansen att tävla om ett exemplar av Transformers: The Last Knight på blu-ray. 

Transformers: The Last Knight är den femte filmen om Transformers, i regi av Michael Bay. Vi har tre Blu-ray i prispotten och naturligtvis vill du ha en chans att få hem de här fantastiska robotarna. Den femte filmen har storstjärnor som Mark Wahlberg och Anthony Hopkins i rollerna, och naturligtvis är effekterna större och bättre än någonsin. Vilket kanske inte är konstigt med tanke på att den här filmen har fått störst budget av dem alla.

LÄS MER: Recension av Transformers: The Last Knight

Vill du ha en chans att vinna ett exemplar av Transformers: The Last Knight på blu-ray behöver du bara göra följande:

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
    Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
  2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
    [wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande fråga:
    Vad heter Transformers hemplanet?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast fredagen den 24:e november 2017, 23.59 och skriv TRANSFORMERS i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Transformers: The Last Knight på blu-ray hemskickat i brevlådan.

LÄS MER: Transformers: Age of Extinction

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-11-24. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.