Rainbow Six Siege och Overwatch testperiod

Om ni, lika mycket som Ubisoft, gillar gratishelger så har ni chansen denna vecka igen att testa på ett par spel som ni kanske är intresserade av men ännu inte har införskaffat. Ubisoft erbjuder en testperiod över helgen för deras spel Rainbow Six Siege. Samtidigt kör Blizzard en omgång till med deras populära skjutare Overwatch.

Ubisoft kör nu regelbundet gratishelger med flera av sina spel. Förra veckan var det For Honor som gällde, och idag drar en testperiod igång för Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Om du vill spela på Xbox så är spelet redan tillgängligt då perioden startade i morse. På Playstation 4 drar den igång klockan två idag och på PC klockan sex, men det går att ladda ner spelet i förväg. Gratishelgen avslutas så klart också på olika tider beroende på format. Tiderna är som följande: Xbox den 20 november klockan 08, PC den 19 november klockan 21, och för Playstation 4 den 20 november klockan 14. Som vanligt går det under tiden att köpa spelet till reducerat pris.

Blizzard drar igång sin testperiod för Overwatch imorgon, fredag. För alla format (PC, XB1, PS4) är det klockan åtta på kvällen som gäller. Den pågår sedan fram till tisdag morgon, den 21 november klockan nio. Det är möjligt att de som vill testa på spelet kommer ha chansen att spela som den nya karaktären Moira. Hon har inte fått något släppdatum men förväntas komma när som helst.