Tävla och vinn säsong 7 av The Walking Dead på Blu-ray

De vandrande döda är tillbaka i The Walking Dead säsong 7. Tack vare våra vänner på 20th Century Fox kan du vara med och tävla om den här serien. 

OBS: För första gången någonsin kör vi två tävlingar samtidigt.  Om du hellre vill tävla om Crazy Comedy Collection hittar du den tävlingen här, men den pågår bara till 2017-10-20.

I den här tävlingen ligger två exemplar av The Walking Dead säsong 7 i prispotten. The Walking Dead Säsong 7 tar oss med till en värld där zombier inte är det värsta du kan råka ut för.

LÄS MER: Vår recension av The Walking Dead Säsong 7

The Walking Dead säsong 7 måste du bara se och om du vill ha en chans att bli den lyckliga vinnaren behöver du bara göra följande: 

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
    Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
  2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
    [wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande fråga:
    Vilka fem saker skulle du inte kunna vara utan om det blev en zombieapokalyps?

Skicka in svaren till tavla@spelochfilm.se senast fredagen den 24:e oktober 2017, 23.59 och skriv WALKING DEAD i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer vi välja ut de bästa svaren och två vinnare får varsitt exemplar av The Walking Dead Säsong 7 hemskickad i brevlådan.

 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-10-24. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.