Tävla och vinn Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Äntligen är det dags för tävling igen på Spel och Film. Tack vare våra vänner på Disney kan vi nu tävla ut hela tre fina exemplar av Salazar’s Revenge på Blu-ray. 

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge fick bra betyg i vår recension. Salazar’s Revenge börjar mer eller mindre i kölvattnet av I främmande farvatten. Berättelsen startar med en bakgrundshistoria kring Henry Turner (Brenton Thwaites) som vuxen, Lewis McGowan som ung) och fortsätter sedan när Henry Turner försöker hitta Poseidons treudd, eftersom den ska kunna hjälpa honom att befria hans pappa Will Turner (Orlando Bloom).

Det är givetvis en berättelse du vill se och om du vill bli en av tre lyckliga vinner behöver du bara göra följande: 

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
    [wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande två frågor:

    Vilken svensk skådespelare har varit med i två av Pirates of the Caribbean-filmerna och vilken av filmerna var Orlando Bloom inte med i?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 30:e september 2017, 23.59 – och glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar rätt på båda frågorna kommer tre vinnare slumpmässigt väljas ut och de tre får varsin Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge på Blu-ray hemskickad i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-09-30. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.