Tävla och vinn John Romeo 1 – Konstnären

I samarbete med JohnRomeo.se ger Money Cowboy dig chansen att vinna Konstnären – den första boken i den första trilogin om kriminalkommissarie John Romeo. John Romeo är kriminalkommissarie i Göteborg, men det är inte det Göteborg vi alla är vana vid. Det är ett mycket mörkare, skitigare och mer korrumperat Göteborg än verklighetens. Mer information om boken hittar du längre ner.

Allt du behöver göra är att gilla det här inlägget på valfritt socialt nätverk och svara på följande fråga:

Vilken fiktiv kriminalkommissarie / detektiv / polis är din favorit och varför? 

Skicka svaret på frågan till: info@moneycowboy.net senast måndagen den 5:e juni, 23.59.

Bland svaren lottar vi fram tre lyckliga vinnare som vinner varsin e-bok. Observera att vinsten endast kommer i form av en e-bok.

Glöm inte att ange om du vill ha boken i PDF-format eller epub. 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-06-05. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Money Cowboy och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på moneycowboy.net, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.

Om John Romeo 1 – Konstnären

När en ung pojke hittas mördad tillsammans med sina föräldrar står det snart klart att dottern i familjen är försvunnen. Kriminalkommissarien John Romeo, som brottas med alkoholism och en underlig gåva som ibland låter honom uppfatta ekon av starka känslor, får reda ut morden samtidigt som han försöker hitta den unga kvinnan. Är hon inblandad i morden på sina föräldrar och hennes lillebror, eller är hon ytterligare ett offer?  Snart står han inför en värre motståndare än vad han någonsin träffat på i den korrumperade, smutsiga staden Göteborg.

Konstnären är den inledande delen i den första trilogin om John Romeo.