Tävla och vinn Hitta Doris

Nu är det dags att dyka ner i havsdjupen om du vill delta i vår nya tävling. Disney har gett oss tre exemplar av Hitta Doris på Blu-ray att lotta ut – och du kan vinna ett av dem genom att göra några enkla saker. 

Hitta Doris är uppföljaren till 2003 års succé Hitta Nemo och nu är det Doris som står i centrum. I Spel och Films recension av Hitta Doris blev det ett högt betyg. Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna den här fantastiska filmen är:

  1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen:

    [wysija_form id=”2″]

  2. Svara på frågan Om du var ett djur som levde i havet, vilket djur skulle du då vilja vara och varför? Skicka svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 17:e december, 23.59. 

 

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, lördagen den 17:e december.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-12-17. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.