Tävla och vinn Ghost in the Shell

Tävlingarna duggar tätt på Spel och Film – nu är det dags att tävla om Ghost in the Shell – en minst sagt futuristisk science-fiction med Scarlett Johansson i huvudrollen.

Ghost in the Shell bygger på den populära manga-serien med samma namn. Major Mira Killian (Scarlett Johansson) är en cyborg i en nära framtid, där människor har möjlighet att få förbättringar och där robotar finns överallt. Men för Mira är det inte bara förbättringar, hennes hjärna är den enda del av henne som överlevt efter en terroristattack. Hennes hjärna har placerats i en robotkropp, som förstås är överlägsen den vanliga mänskliga kroppen. Som cyborg får hon arbeta mot terrorister och i det första uppdrag vi får följa henne lyckas hon avstyra en terroristattack mot ett affärsmöte. Men mördarroboten, i form av en geisha, lämnar ett kryptiskt meddelande och Mira börjar fundera över varför hon inte minns så mycket av livet innan hon blev en cyborg.

Det är stenhård action redan från start och naturligtvis vill du vara med och vinna den här spännande filmen. Allt du behöver göra för att vinna ett exemplar av Ghost in the Shell på Blu-ray är följande:

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
    [wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande två frågor:

    Vilken var den första film som Scarlett Johansson spelade med i och vad heter skaparen av den japanska förlagan Ghost in the Shell?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndagen den 20:e augusti 2017, 23.59 – och glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar rätt kommer tre vinnare slumpmässigt väljas ut och de tre får varsin Ghost in the Shell på Blu-ray hemskickad i brevlådan.

 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-08-20. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.