Tävla och vinn en Fantastiska Vidunder T-shirt

Nu är det dags för en ny tävling på Spel och Film. Den här gången kan vi tack vare våra fantastiska vänner på Twentieth Century Fox lotta ut tre fina t-shirts till tre lyckliga vinnare. 

T-shirten som ligger i vinstpotten är svart och har ett snyggt motiv från Fantastiska Vidunder och var man hittar dem på framsidan. De finns endast i en storlek, som motsvarar Medium för herrar och Large för damer.

För att ha en chans att vinna behöver du göra följande:

  1. Gilla och dela det här inlägget på Facebook.
  2. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Det är naturligtvis gratis och du kan när som helst gå ur – men för att få vara med och tävla behöver du vara med till tävlingstidens slut.

    [wysija_form id=”2″]

  3. Svara på följande fråga och skicka svaret, samt fullständig adress till tavla@spelochfilm.se, senast söndagen den 16:e april 2017, 23.59.

    Om du fick en chans att träffa J.K. Rowling, som skrivit förlagan till filmen, vad skulle du fråga henne och varför? 

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-04-16. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.