Tävla och vinn Captain America: Civil War

Tack vare att Disney har gett oss tre exemplar av Captain America: Civil War att lotta ut är det dags för en ny tävling här på Spel och Film. 

Captain America: Civil War är den tredje filmen om Captain America och den trettonde filmen som utspelas i Marvels Cinematic Universe. När allmänheten tröttnar på att superhjältar ödelägger världen i sin kamp mot superskurkar är det dags för inbördeskrig mellan hjältarna. Det är en mäktig film med mängder av superhjältar, där vi förutom Captain America och Iron Man får se The Winter Soldier (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Ant-Man (Paul Rudd), Black Widow (Scarlet Johansson), War Machine (Don Cheadle), Black Panther (Chadwick Boseman), Vision (Paul Bettany) och – hör och häpna – Spindelmannen (Tom Holland).

Vi recenserade nyligen Captain America: Civil War och gav den ett mycket gott betyg.

Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna är att:

1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen: 

[wysija_form id=”2″]

 

2. Skicka svaret på frågan Om du var tvungen att välja mellan Captain America och Iron Man – vem hade du valt och varför? till tavla@spelochfilm.se

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, måndagen den 10:e oktober. 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-10-10. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

 

Captain America: Civil War
© Marvel 2016