Tävla och vinn Alien: Covenant

Nu är det dags att tävla igen. 20th Century Fox har gett oss tre exemplar av Alien: Covenant som du kan vara med och tävla om.  

Alien: Covenant är den sjätte filmen i Alien-serien och handlar om rymdskeppet Covenant, på väg att kolonisera en planet. Större delen av människorna ombord ligger tryggt i förvar i hypersömn. Vilket också besättningen gör, men de blir väckta lite för tidigt. Vad som händer sedan får du helt enkelt se i filmen…

Det är givetvis en berättelse du vill se och om du vill bli en av tre lyckliga vinner behöver du bara göra följande: 

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
    [wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande två frågor:

    Vilket år släpptes den första Alien-filmen och vad hette rymdskeppet de färdades i?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast fredagen den 13:e oktober 2017, 23.59 – och glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar rätt på båda frågorna kommer tre vinnare slumpmässigt väljas ut och de tre får varsin Alien: Covenant på Blu-ray hemskickad i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-10-13. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.