Årets svarta fredag närmar sig

Black Friday, den dag på året med de bästa rabatterna, är här i övermorgon. Men det är inte bara under fredagen det erbjuds fina rabatter. Ni som är shoppingsugna har säkert redan börjat handla då flera försäljare har tjuvstartat. Om du behöver en uppgradering av hårdvaran, eller kanske vill utöka spelbiblioteket, så kan det vara dags att passa på.

Enligt en artikel om prisjämförelsesidan Pricerunner idag i Aftonbladet så reas fler produkter ut under Black Friday än under mellandagsrean. Vill ni ha något nytt till er dator eller TV, kanske en ny spelkonsol eller ett par hörlurar, så är den kommande fredagen den dag som erbjuder de bästa priserna. Letar ni istället efter en ny dammsugare eller nya gummistövlar så kan det vara bättre att vänta till mellandagsrean innan ni tar fram plånboken.

För er som är spelsugna så erbjuder många utgivare fina rabatter på stora delar av sina utbud. Blizzard har dragit igång rean med prissänkningar på Destiny 2, Overwatch och World of Warcraft. I Ubisofts stora butik reas allt från det första Far Cry till det senaste Assassin’s Creed. Där hittar ni spel med upp till 75% rabatt. EA är inte sämre de, i deras butik finns rabatter på bland annat The Sims 4, expansioner till The Sims 4, prylpaket till The Sims 4, och Battlefield 1. De har så klart även många andra spel med nedsatta priser.

Om ni spelar på konsol så har respektive butik också en hel hög av erbjudanden. Till Xbox kan du spara upp till 65% just nu när rean har dragit igång. Där finns Wolfenstein, FIFA, Call of Duty och många fler. I Playstation Store hittas mer FIFA och Call of Duty, och även Horizon och mycket annat. De båda konsolerna har gemensamt att de erbjuder extra rabatt för er med Xbox Live Gold eller Playstation Plus.

Som nämndes har kanske flera av er redan börjat shoppa. Några av er kanske påbörjar julhandeln nu. Utbudet under rean är enormt, så det är värt att kolla runt lite. För er som köper spel digitalt är det inte så stor risk att lagret tar slut, men ni som vill ha hårdvara av någon sort får se till att vara ute i god tid.