Vinn biljetter till La La Land med symfoniorkester

Vi har det stora nöjet att lotta ut biljetter till en föreställning med både film och symfoniorkester. Den sexfaldigt Oscarbelönade storfilmen La La Land kommer för första gången framföras tillsammans med musiken på plats. Det är Stockholm Concert Orchestra under ledning av finsk-amerikanske dirigenten Erik Ochsner som framför musiken. Föreställningen kommer att visas två gånger i Sverige; Globen i Stockholm den 25: oktober och Scandinavium i Göteborg den 29:e oktober. 

Ryan Gosling som Sebastian och Emma Stone som Mia slog världen med häpnad när La La Land hade premiär i början av året.  Filmen har hyllats över världen och förutom alla fantastiska skådespelares insats måste vi nämna regissören Damien Chazelle. Chazelle har både regisserat och skrivit manus till La La Land.

Föreställningen med film och symfoniorkester är cirka två timmar lång utan paus.

Nu lottar vi ut två biljetter till tre lyckliga vinnare var. De som vinner får välja vilken stad de vill gå på föreställning i – och det är Stockholm eller Göteborg som det går att välja på. Allt du behöver göra är följande:

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfritt socialt media.
  2. Om du inte redan är med – gå med i vår e-postlista. Den är givetvis gratis att vara med i och du kan gå ur när som helst. Men för att få vara med och tävla måste du vara med under tävlingstiden.[wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande fråga och skicka in svaret tillsammans med vilken stad du vill gå i om du vinner och din adress till tavla@spelochfilm.se:Vilken är din favoritmusikal och varför?

Vi vill ha ditt svar senast den 10:e juni, 23.59. Observera att det endast är inträdesbiljetter som vinnarna vinner – resa och logi såväl som övriga kostnader tillkommer och betalas av vinnaren.

 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-06-10. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.

 

Fakta om föreställningen

“LA LA LAND in Concert – a live-to-film celebration”
Ericsson Globe Arena. Globentorget 2 i Stockholm
Onsdag 25 oktober, kl 19:30 (dörrar kl 18:00)

Scandinavium, Valhallagatan 1 i Göteborg
Söndag 29 oktober

Om du inte vinner kan du alltid köpa biljetterna hos Show Night.