Tävla och vinn Zootropolis

Nu är det dags för ännu en tävling här på Spel och Film. Du kan vinna den kritikerrosade Disneyfilmen Zootropolis genom att delta i vår enkla tävling. 

När vi recenserade Zootropolis blev det toppbetyg och du kan läsa recensionen här. Zootropolis är en varm och humoristisk berättelse om kaninen Judy Hopps, som ingenting annat vill än att bli polis.

Disney har gett oss tre exemplar av Zootropolis på Blu-ray och du kan bli en av tre lyckliga vinnare. Allt du behöver göra är följande:

1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen: 

[wysija_form id=”2″]

 

2. Skicka svaret på frågan Om du vore ett djur som bodde i Zootropolis, vilket djur skulle du då helst vilja vara och varför till tavla@spelochfilm.se 

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, fredagen den 15:e juli. 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-07-15. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Zootropolis
ZOOTROPOLIS – OFFICER HOPPS — Judy Hopps. ©2015 Disney. All Rights Reserved.