Tävla och vinn X-Men: Apocalypse

Nu är det dags att tävla igen. 20th Century Fox har gett oss tre exemplar av X-Men: Apocalypse att lotta ut och här hittar du allt du behöver veta för att ha en chans att vinna. 

Vi recenserade nyligen X-Men: Apocalypse och det är helt klart en film i vår smak. I den tredje delen om de unga X-Men möter de den första mutanten som planerar för världens undergång. Åtminstone för människor. Du kan vinna X-Men: Apocalypse på Blu-Ray genom att göra följande:

  1. Gilla och dela det här inlägget på Facebook. 
  2. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen:

    [wysija_form id=”2″]

  3. Skicka svaret på frågan Vilken superhjälteförmåga skulle du vilja ha och varför? till tavla@spelochfilm.se. 

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

 

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, söndagen den 30:e oktober. 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-10-30. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

apocalypse1