Tävla och vinn Watch Dogs 2 (PC)

Nu är det dags för ännu en tävling på Spel och Film. Tack vare att Kinguin skänkt ett exemplar kan du vinna Watch Dogs 2 på PC genom digital nedladdning. Allt det behöver göra får du reda på genom att fortsätta läsa. 

Watch Dogs 2 är uppföljaren till 2014 års framgångssaga Watch Dogs. I del två är handlingen förlagd till San Francisco, där du spelar som hackaren Marcus Holloway. Watch Dogs 2 utspelas i en öppen värld och du kan enkelt röra dig fritt. Enligt utvecklarna själva är spelet mer än dubbelt så stort i jämförelse med Chicago i Watch Dogs. Mer information om spelet hittar du här.

Watch Dogs 2
Du behöver inte resa hela vägen till San Francisco för att få uppleva sälarna vid Fishermans Wharf, det räcker långt att spela Watch Dogs 2.

För att vinna Watch Dogs 2 behöver du göra följande:

  1. Skriv upp dig på vår e-postlista. Det är enkelt, givetvis gratis, och du kan när som helst efter tävlingen avsluta din prenumeration. Är du redan prenumerant behöver du inte göra det här steget.[wysija_form id=”2″]
  2. Svara på frågan Vad är ditt bästa tips för att vara säker online? och skicka in tipset till tavla@spelochfilm.se .

Märk ämnesraden med Tävling Watch Dogs 2.

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnaren per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, fredagen den 9:e december.

Observera att spelet levereras i form av en kod som du själv låser upp online. Du måste ha en PC som motsvarar spelets systemkrav som du hittar på den här länken. Spel och Film tar inte ansvar om du inte kan spela och kommer inte att leverera support.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-12-09. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnaren lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarens namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.