Tävla och vinn Warcraft

Universal Sony Pictures har gett oss ett exemplar av Warcraft på Blu-ray att lotta ut – här är allt du behöver veta för att vara med och tävla!

World of Warcraft är världens mest populära onlinerollspel. Filmen Warcraft handlar om hur kriget mellan orcher och människor, eller snarare Horde och Alliance, började. Warcraft baserar sig på mytologin, platser och karaktärer från spelet World of Warcraft. Vi recenserade nyligen Warcraft och insåg att det var en av de mest lyckade anpassningarna av ett spel till film.

I orchernas hemvärld Draenor har den onda fel-magin (fel uttalas fell) gjort världen mer eller mindre obeboelig. Vilket får trollkarlen Gul’Dan (Daniel Wu) att samla orcherna till ett anfall, via en portal som bara kan hållas öppen en kort tid med hjälp av livskraften från orchernas slavar. De färdas till Azeroth, ett fredligt rike där människor och dvärgar lever i fred. Med sig har Gul’Dan bland annat Durotan (Toby Kebbell) och hans gravida fru Draka (Anna Galvin). De börjar snart inse att invasionen kanske inte var en så bra idé, då den nya världen också börjar vittra sönder när den onda magin får fäste.

Tävla och vinn den här fantastiskt bra filmen genom att göra följande:

  1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen:

    [wysija_form id=”2″]

  2. Skicka svaret på följande fråga till tavla@spelochfilm.se senast onsdagen den 9:e november, 23.59:
    Det finns många filmer som baseras på ett spel från början. Vilken film baserad på ett spel tycker du är bäst och varför?

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnaren per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, onsdagen den 9:e november.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-11-09. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarens namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

 

warcraft1