Tävla och vinn Doctor Strange

Tävlingarna duggar tätt på Spel och Film. Tack vare våra vänner på Disney kan vi lotta ut tre exemplar av Doctor Strange på Blu-ray. 

Doctor Strange är kirurgen Stephen Strange (Benedict Cumberbatch). Han är arrogant men väldigt duktig på det han gör. Därför är det förstås en smärre katastrof för honom när han kraschar och får sina händer förstörda. Något som för honom till Nepal i hopp om att få sina händer botade genom metoder som inte är direkt vetenskapligt förankrade.

Om du vill vinna den här fantastiska filmen, som fick ett snittbetyg på 8.2 när vi nyligen recenserade Doctor Strange, behöver du bara göra följande:

  1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen:

    [wysija_form id=”2″]

  2. Svara på frågan Vilken av Marvels alla superhjältar gillar du mest och varför. Skicka svaret på frågan till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 1:e april, 23.59.

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-04-01. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.

Doctor Strange
Photo Credit: Film Frame ..©2016 Marvel. All Rights Reserved.