Tävla och vinn Assassin’s Creed

Nu är det dags att tävla igen. Den här gången står tre exemplar av den minst sagt actionspäckade äventyrsfilmen Assassin’s Creed på spel. Allt du behöver göra för att ha en chans är att följa tävlingsinstruktionerna nedan.

Assassin’s Creed är från början ett datorspel, utvecklat av Ubisoft. Spelet släpptes 2007 och blev en ordentlig succé. Spelet kretsar kring en maskin – Animus – som gör det möjligt för den som använder maskinen att återuppleva minnen som finns i personens genetiska koder. En form av regression med andra ord. Huvudpersonen Callum Lynch, som i filmen spelas av Michael Fassbender, återvänder genom Animus till ett liv som lönnmördare. Lönnmördaren heter Altaïr Ibn-La’Ahad, och bor i det heliga landet samtidigt som det tredje korståget. Det står snart klart att lönnmördaren måste slåss mot en annan gammal sekt – Tempelherreorden. Både Tempelherreorden och Assassinerna är ute efter mystisk pryl…

Assassin’s Creed släpps den 29:e maj, och du kan enkelt beställa filmen via den här länken.

Photo Credit: Kerry Brown.

Mer än så ska vi inte avslöja av handlingen. Du kommer snart att kunna läsa en recension av Assassin’s Creed, och förhoppningsvis blir Du en av de tre lyckliga vinnarna och kan se filmen själv.

För att delta i tävlingen, behöver du göra följande: 

  1. Gilla och dela det här inlägget på valfritt socialt media.
  2. Om du inte redan är med, gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan – det är gratis och du kan när som helst avsluta din prenumeration. För att kvalificera dig för tävlingen behöver du dock vara med under tävlingsperioden.[wysija_form id=”2″]
  3. Svara på följande fråga och skicka till tavla@spelochfilm.se tillsammans med namn och adress: Om du kunde återuppleva minnen från en tidsperiod i historien, vilken tidsperiod skulle det vara och varför?

Tävlingen pågår till och med 2017-05-27; 23.59 och du behöver skicka in ditt svar och utföra uppgifterna nedan innan dess om du vill vara med och tävla.

Photo Credit: Kerry Brown.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-05-27. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter.

Vi reserverar oss för fel i texten.