Spela bingo på nätet

REKLAM. Bingolotto gjorde bingo populärt och välkänt i Sverige genom de populära TV-programmen och idag finns det fler möjligheter än någonsin att spela bingo online.

Jag visste att det fanns några sajter som erbjöd bingospel via nätet, men det fanns betydligt fler än vad jag hade kunnat tro. Spelabingo.org listar och behandlar allt som har med bingo att göra. Deras omfattande listor och recensioner av bingosajter är väl värda att ta en titt på om du är intresserad av att spela bingo online. En sak som jag tror de flesta letar efter är bonusar, men det kan vara svårt att hitta en bra överblick över vilken bonus du kan få. Men Spelabingo.org har en sammanställning över bonusar, som är väldigt användbar när du vill pröva på bingo. Oftast motsvarar bonusen 100% av de pengar du själv sätter in, men det finns alltid ett övre tak och det finns regler för vad du måste göra för att kunna använda pengarna eller få ut dem.

Att spela bingo online är nästan som att spela i bingohallen, även om det inte är exakt likadant. Grunderna är förstås likadana, där det gäller att hitta rätt siffror och som hjälp för att hitta numren såväl som att ordna raderna har du bokstäverna BINGO, som oftast brukar läsas ut som namn. Bertil för B, Ivar eller Ingvar för I, och så vidare. Många onlinesajter har dessutom presentatörer som många gånger kan vara kändisar, eller så används bara en digital visare.

Det är inte alltid man behöver sitta och vänta på att bingospelet ska gå klart, en del sajter ger möjlighet till att snabba upp hastigheten som numren ropas upp med, men det förstör förmodligen det roliga. Tänk dock på att aldrig spela med pengar du inte kan förlora och känner du att du inte har kontroll över spelandet är det en bra idé att söka hjälp.

 

Det här är ett sponsrat inlägg.