Snart på Netflix – Luke Cage

Den 30:e september är det dags för en ny serie på Netflix. Luke Cage, som baseras på Marvel-karaktären med samma namn, spelas av Mike Colter. 

Du som har läst serien vet säkert hur det gick till när Luke Cage fick sina superkrafter, något du kan få en hint om när du ser trailern nedan. Det är allmänt känt att Luke Cages superkrafter består av att han är superstark och är i det närmaste osårbar, tack vare sin starka hud. Han dök upp i Marvels universum redan 1972, och du som har följt Jessica Jones på Netflix vet att han syntes redan där. Nu är strålkastarljuset på Luke Cage i hans egen serie, som egentligen inte så mycket är känt om.

Luke Cage

Vi kan nog förvänta oss att Jessica Jones kommer att dyka upp, men vem som är ärkeskurk är dock inte lika säkert. Serien kommer att utspelas precis som den tecknade förlagan till stor del i Harlem, men allt är förstås möjligt. Gangsters, maffia och en hel del action lär vi få se. Och som vanligt verkar det som om Netflix kan leverera en kvalitetsserie, men på fredag vet vi definitivt.