Snart dags för The Conjuring 2

The Conjuring var en av 2013 års bästa filmer och en av de senaste årens bästa skräckfilmer. Nu är det dags för en uppföljare och vi ger dig en rykande färsk trailer.

The Conjuring var baserad på verkliga händelser, även om det som är övernaturligt i filmen kanske inte har hänt på riktigt så är det ändå fascinerande. De verkliga händelserna handlar om att det gifta paret Ed och Lorraine Warren var sin tids främsta paranormala utredare och de utredde fall där någon hade blivit besatt eller där det spökade ordentligt hemma hos folk. Flera av händelserna har lett till böcker och filmer, bland annat Amityville Horror (Huset som Gud glömde). Ett av de mer kända fallen är familjen Perrons hemsökta hem, vilket är fallet som The Conjuring baseras på.

I del 2 är det ett nytt fall, där Lorraine och Ed – återigen spelade av Vera Farmiga och Patrick Wilson – åker till London för att hjälpa en ensamstående mamma. Mamman uppfostrar på egen hand fyra barn i ett hus där onda andar spökar. Klassiskt, men likväl skrämmande. Ta en titt på trailern nedan och se om du blir lika skrämd som vi…

 

Vill du köpa The Conjuring finns den på CDON:

the_conjuring_blu-ray_nordic-24693303-frntl

 

The Conjuring 2 har biopremiär den 8:e juni.