Ni vann Assassin’s Creed på Blu-ray

Vår tävling där tre lyckliga vinnare kunde vinna varsitt exemplar av storfilmen Assassin’s Creed är nu avslutad. Tävlingen gick ut på att gilla och dela inlägget, gå med i e-postlistan samt att svara på frågan Om du kunde återuppleva minnen från en tidsperiod i historien, vilken tidsperiod skulle det vara och varför?

Vi fick in väldigt många svar och det var många olika tidsperioder som ni som deltog ville uppleva. Allt från jordens tidiga historia till vilda västern fanns med bland svaren. Några ville få vara med kring tiden då Jesus föddes, andra ville uppleva åttiotalet och någon ville se hur det var under filmens guldålder. Och visst hade det varit roligt att få uppleva en annan tid. Ni som vann kan åtminstone få en glimt av 1400-talet.

LÄS MER: Recension av Assassin’s Creed.

Stort tack till alla ni som deltog och delgav era spännande önskemål om tider att uppleva. De tre som lottats fram är följande:

Jerker Nilsson, Liatorp

Jörgen Bergström, Umeå

Johan Nygren, Stockholm

Stort grattis till vinnarna! Vinsten kommer inom kort på posten. Vi hoppas hinna med ännu en tävling innan semestertiderna stänger Sverige, så håll ögonen öppna om Du vill vara med nästa gång!

Photo Credit: Kerry Brown.