Grillbaronens kycklingvingar

Kycklingvingar är med största sannolikhet Grillbaronens favorit vad det gäller finger-food. Idag grillade vi kycklingvingar, marinerade i en parmesan-vitlöksmarinad, inköpt i San Francisco. Tillsammans med ett par kycklingfiléer, skivad bakpotatis, tomat och majskolv, blev det en mycket god grill. Här är receptet!

För fyra personer behöver du:

500 g kycklingvingar

500 g kycklingfilé

Marinad, valfri sort

Majskolv

Tomat

Bakpotatis

Gör så här:

Skiva bakpotatisen i centimetertjocka skivor.

Marinera kycklingvingarna och kycklingfilén i marinaden, minst 1 timme.

Dela majskolvar och tomater till ätbar storlek.

Grilla allt, cirka 30-45 min på indirekt värme.

Servera och njut!

kycklingvingar

PS: Dessutom är det perfekt grillväder idag. 0 grader, frost och en dimmig måne…