Fem favoritvapen i Fallout 4

Spelserien Fallout har sedan 1997 roat miljoner spelare och fortsätter underhålla. Det senaste spelet i serien är Fallout 4, som kom ut 2015. Sedan dess har undertecknad spelat över 100 timmar och har naturligtvis hittat några favoritvapen. 

För den som inte känner till spelserien så handlar det om att överleva efter ett kärnvapenkrig. Fallout 4 tar dig till ett sönderbombat Boston och områdena runt omkring, med avstickare till en och annan avlägsen plats du får tillgång till genom nedladdningsbart innehåll. Mutanter, banditer, gigantiska skorpioner, strålskadade människor och många andra varelser gör allt de kan för att ta kål på dig – och då är det naturligtvis bra att ha några bra vapen.

I fallande ordning har jag följande favoritvapen – och det hade varit kul att få höra vad du har för favoritvapen i Fallout 4:

5. Assault Rifle
Ett semiautomatiskt gevär som skjuter 5.56 kulor och som gör tillräckligt mycket skada snabbt nog. En nödvändighet och utmärkt att använda mot mutanter. Extra kul att modda.

4. Missile Launcher
Vad vore tillvaron utan ett raketgevär? Modda med en dator som hjälper dig sikta så har du allt du behöver för tuffa strider.

3. Le Fusil Terribles
Du behöver förstås ett hagelgevär och få är så bra som det här legendariska vapnet, med väldigt lite rekyl.

2. Plasma Granat
Att springa runt i vildmarken utan granater är att utmana ödet. För mig stod valet mellan att lista Molotov Cocktails eller plasmagranater, men den gröna färgen övertygar tillsammans med betydligt bättre skada.

1. Fatman
Om du har svårt att besegra några varelser i Fallout så finns det bara ett vapen du måste använda. Fatman skickar iväg Mini Nukes med ett visslande ljud och efter en vit blixt är de flesta fiender förvandlade till radioaktivt nedfall. Vilket inkluderar dig själv om du skjuter för nära.

favoritvapen